Kontaktirajte nas

PON-PET: 08-16h
Maksimirska 128, HR-10000
vox@vox-zagreb.hr
+385 (0) 1 2335 555
+385 (0) 1 2335 111
Najam LED uređajaNajam LED uređaja

Najam LED uređaja

LED uređaji koje koristimo pri eventima tehnološki su među najnaprednijima u regiji. "Real pixel" tehnologija i NICHIA (R) LED diode osiguravaju kristalnu sliku TV kvalitete već na malim udaljenostima gledanje.
Modularnost LED kabineta, površina od preko 300 m2 i poseban transport omogućuju brzu realizaciju i najvećih događanja u svim vremenskim uvjetima.

BrendiranjeBrendiranje

Brendiranje

Uz stručan i osoban pristup svakom klijentu, razrađujemo strategiju najbolje vidljivosti (i poruke) klijenta na sportskim i drugim događanjima koje pokrivamo.
Našim klijentima nudimo mogućnost izrade svih materijala i elemenata potrebnih za kvalitetno brendiranje. Radimo sa visokokvalitetnim materijalima koji jamče odličnu vidljivost, kvalitetu i trajnost.

OglašavanjeOglašavanje

Oglašavanje

U mogućnosti smo osigurati prisutnost na svim značajnim sportskim događajima u regiji.
Pomažemo našim klijentima pri odabiru i realizaciji željenog sponzorstva ili oglašavanja, te im kroz naše znanje omogućujemo da kvalitetno iskoriste sport kao komunikacijski kanal.

TV marketingTV marketing

TV marketing

Osim oglasnog prostora na sportskim terenima našu ponudu smo proširili i na TV oglašavanje za vrijeme sportskih događaja. Klijentima nudimo da na jednom mjestu ugovore reklamu uz teren (na LED zaslonima) ali i na poluvremenu / pauzi sportskog događaja u samom TV programu.
TV oglašavanje se odnosi na sve atraktivne sportske događaje koje uživo prenose: HRT, ARENASPORT, SPORTKLUB, HNTV

ProdukcijaProdukcija

Produkcija

Stadionski i dvoranski razglas… mogućnost profesionalnog ozvučenja i najvažnijih i najvećih događaja.
Profesionalna i dekorativna rasvjeta…
Mogućnosti snimanja i streaminga Vaših evenata…
pružamo sve navedene usluge i profesionalno obrađujemo sve materijale kako bi zadovoljili formu Vaše cijenjene tvrtke.

SavjetovanjeSavjetovanje

Savjetovanje

Zadovoljstvo naših klijenata temelji se našem znanju, iskustvu i profesionalnosti!Više od 18 godina iskustva, povezano sa specifičnim znanjima omogućava nam da pružamo savjetodavne usluge kod investiranja u sport. Koristimo se relevantnim podacima o gledanosti, kao i najnaprednijim istraživačkim alatima dostupnima na tržištu, te smo u mogućnosti optimalno povezati ciljanu skupinu pojedinog branda sa sportskim događajem prema kojemu ona ima afinitet. Kontinuirano praćenje tržišta, uz istraživanje područja od interesa klijenta, omogućava izgradnjua i održavanje klijentovog imidža te povezivanje sa željenim sportom ili sportskim događajem. Klijentima pomažemo kod procjene investicije u oglašavanje ili sponzorstva, te evaluacije postojećih sponzorstava.

Organizacija evenataOrganizacija evenata

Organizacija evenata

Našim klijentima nudimo i mogućnost organizacije i suorganizacije dodatnih sportskih sadržaja koji su neizostavan dio svih velikih sportskih događanja. Specijalizirani smo za organizaciju tiskovnih konferencija, fan zona i javnih revijalnih natjecanja u promotivne svrhe klijenta.

Izrada web stranicaIzrada web stranica

Izrada web stranica

Također, pružamo i usluge izrade web stranica za Vašu cijenjenu tvrtku. Web stranica je najjači medij za samopromociju i reklamu u digitalnom svijetu.

Grafički dizajnGrafički dizajn

Grafički dizajn

Pretvaramo Vaše ideje u grafička rješenja koje čine ciljanu i željenu animiranu poruku krajnjim korisnicima