Kontaktirajte nas

PON-PET: 08-16h
Maksimirska 128, HR-10000
vox@vox-zagreb.hr
+385 (0) 1 2335 555
+385 (0) 1 2335 111

Nogomet

U zemlji sa 4,5 milijuna izbornika,
neosporno čini najjaču
sportsko marketinšku platformu.

Nogomet

Danas se gotovo nijedan sportski događaj ne može zamisliti bez publike, sponzora, sportskih radnika. Svako od njih pronalazi svoj interes prisustvom na ovim događajima. U nogometnom svijetu VOX-Zagreb čini nezaobilaznu kariku u gotovo svim većim nogometnim događanjima u Hrvatskoj.

Sa ponosom ističemo suradnju sa Hrvatskim nogometnim savezom, vodećim klubovima MAXtv Prve lige, kao i prisutnost na svim većim nogometnim događanjima u zemlji i regiji.

Košarka

Kraljica dvorana i šire,
najurbaniji sport koji
iz godine u godinu vraća
popularnost koju zaslužuje

Košarka

Sport je, s obzirom na svoju društvenu i gospodarsku ulogu, izuzetno pogodan za gospodarske aktivnosti i oglašavanje istih. Stoga, oglašavanje u sportu ima široke mogućnosti primjene zbog mogućnosti animiranja, na različite načine, širokih masa ljudi. S ponosom ističemo dugogodišnju suradnju sa Hrvatskim košarkaškim savezom te status službene marketinške agencije HKS-a.

Također neizostavno je spomenuti suradnju sa vodećim klubovima A1 hrvatske košarkaške lige i oglašavanje na utakmicama Cibone, Cedevite i Zadra.
2016. godine je postignut dogovor sa hrvatskim televizijskim kućama da se kontinuirano tijekom cijele natjecateljske sezone, svaki tjedan emitiraju minimum dvije košarkaške utakmice.

Ta činjenica, uz činjenicu televizijskih prijenosa utakmica hrvatske reprezentacije, čini košarku najprisutnijim sportom hrvatskih TV ekrana.

Rukomet

Uz nogomet i košarku,
sport koji stvara najbržu euforiju nacije.

Rukomet

Oglašavanjem u sportu je stvoreno tržište kao odličan preduvjet direktne komunikacije sponzora i široke mase sportske publike. Rukomet je jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova.

Vaterpolo

Za vaterpolo kažu da je
sport za intelektualce, a mi kažemo
jedan od najtrofejnijih u Hrvata

Vaterpolo

Oglašavanjem u sportu je stvoreno tržište kao odličan preduvjet direktne komunikacije sponzora i široke mase sportske publike. Vaterpolo je jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova.

Tenis

Dovoljno je reći da je tenis
kraljevski sport, u kojemu su
Hrvati oduvijek imali
odlične pojedince!

Tenis

Ivanišević, Majoli...najbolji hrvatski tenisači čijim stopama danas idu mlade nade Borna Ćorić, Ana Konjuh, Donna Vekić i drugi. Uz trenutno najbolje hrvatske igrače Čilića, Karlovića, Dodiga i povratnice Mirjane Lučić svakako možemo reći da Hrvatska ima svoje mjesto u teniskoj eliti. Kao zemlja domaćin ATP-a u Umagu i WTA turnira na Bolu, svakako dokazujemo da je tenis sport koji je važna karika u promociji Hrvatske u svijetu.

Ostali sportovi

Suradnja i u ostalim sportovima:
skijanje, ragbi, odbojka, atletika, klizanje...


Ostali sportovi

Želimo pomoći klubovima, savezima, pojedinačnim sportašima i zasebnim natjecanjima da podignu svoju organizaciju, promociju, odnos sa sponzorima i navijačima na razinu iznad.